Wouter Hoeffnagel - 04 februari 2019

dean one vernieuwt GO!-portal

dean one vernieuwt GO!-portal image

dean one lanceert een vernieuwde versie van haar GO!-portal. Daarnaast breidt het bedrijf haar cloudtelefonie- en internetportfolio uit met onder meer hardware voor financiële dienstverleners en onbeperkt bellen naar Europa of de hele wereld. Broadsoft-gecertificeerde partners van dean one krijgen voortaan rechtstreeks toegang tot Broadsoft.

Met GO! lanceerde de zakelijke provider voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet dean one twee jaar geleden een geheel nieuwe vorm van samenwerken. Met GO! powered by dean one zijn partners zelf klanteigenaar, bepalen zij zelf de prijzen en tarieven, bepalen zij hun marge, factureren zij zelf en, indien gewenst, bepalen zij hun eigen merk.

Meer gebruiksgemak en inzicht

Het vernieuwde GO!-portal biedt extra gebruiksgemak en meer inzicht in behaalde resultaten, zoals het aantal gerealiseerde orders, de waarde van deze orders en het aantal aangesloten klanten. De nieuwe GO!-Portal sluit volgens dean one aan bij de groei en ambities van GO!.

Dave Faber, GO!-Ambassadeur: "Vanwege het succes van de GO!-Portal hebben wij besloten opnieuw fors te investeren in onze wholesale portal. Wij maken het voor onze Partners nu nog eenvoudiger. Daarnaast kunnen GO!-Partners hun klant nu beter van dienst zijn met spectaculaire nieuwe functionaliteiten en diensten, zoals onbeperkt bellen naar Europa of zelfs de hele wereld. En met Hardware Financial Services zijn GO!-Partners nu in staat om hardware te verkopen zonder zelf vooraf te hoeven investeren. Dit is nog niet eerder gezien in het wholesale model."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!