HCL opent nieuw kantoor in Den Haag

05-02-2019 | door: Witold Kepinski

HCL opent nieuw kantoor in Den Haag

HCL Technologies (HCL) heeft een nieuw kantoor in Den Haag geopend om de aanwezigheid in Nederland uit te breiden. Vanuit deze vestiging gaat de wereldwijde technologieleverancier zich richten op het leveren van nieuwe generatie oplossingen aan ‘blue chip’-organisaties in Nederland en Europa. Met als doel de snelle bedrijfsgroei in deze regio te blijven continueren.

Het nieuwe kantoor is officieel geopend door Sudip Lahiri, HCL’s Senior Vice President & Head Financial Services in Europa. Behalve belangrijke zakenrelaties waren daar eveneens bij aanwezig: Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, Venu Rajamony, ambassadeur van India in Nederland, Anke Schlichting, CTO van Aegon Nederland en Jesper Erichsen, CIO van Leaseplan.

HCL ondersteunt al ruim 20 jaar Europese klanten vanuit haar kantoren in Nederland. In deze periode hebben ze organisaties in staat gesteld te starten met digitaal transformeren, om concurrerender en efficiënter te worden. Met behulp van design thinking, cybersecurity, native cloud-services en beter benutten van alle data en analyses, helpt HCL organisaties flexibele klantgerichte services te leveren.

Terug naar nieuws overzicht