Shinrai partnerprogramma voor de OKI standaard Serie uitgebreid

05-02-2019 | door: Redactie

Shinrai partnerprogramma voor de OKI standaard Serie uitgebreid

OKI Europe breidt zijn Shinrai partnerprogramma voor de OKI standaard Serie uit met de uitgebreide dienst Smart Managed Page Services. Het proactief volgen van verbruiksgoederen maakt opslag overbodig en stelt partners in staat om sneller en nauwkeuriger in te spelen op de behoeften van klanten zo beweert OKI.

Shinrai, een Japans woord dat "loyaliteit, loyaliteit en succes" betekent, is de generieke naam van OKI's wereldwijde kanaalpartnerprogramma dat voortdurend wordt uitgebreid en geoptimaliseerd. De individuele partnerstatus is gebaseerd op het bedrijfsmodel en afhankelijk van de integratie en betrokkenheid van de distributeur bij OKI. Verder kunnen partners zich binnen het programma specialiseren in verschillende domeinen: grafische kunsten, oplossingen, ondersteunende diensten of Smart Managed Document Solutions. Alle deelnemers profiteren van de vele voordelen: in PartnerNet vinden ze actuele informatie over OKI en de sector, een brede waaier aan incentives, tools en online trainingen.

Smart Managed Page Services: proactieve volgen van verbruiksartikelen

Partners die gebruik maken van Smart Managed Page Services hoeven geen voorraadniveaus meer bij te houden. Via Smart Support beheert OKI verbruiksartikelen op Europees niveau met behulp van een automatisch volgsysteem. Dit zorgt ervoor dat artikelen automatisch worden besteld en geleverd wanneer nodig. Hierdoor blijft de printervloot van de klant operationeel, terwijl het vervelende bestellen en volgen van verbruiksgoederen verdwijnt.

"Smart Support vermindert niet alleen de downtime van de printers van onze klanten, maar vermindert ook de kosten voor verbruiksartikelen en benodigde opslagruimte," vertelt Erik Piepenburg, Business Development Manager bij OKI. "Partners die gebruik maken van OKI's Smart Managed Page Services profiteren van een transparante bedrijfsplanning waardoor ze sneller en nauwkeuriger kunnen reageren op de behoeften van klanten. Op deze manier evolueren zij van leveranciers naar betrouwbare partners. Zo kunnen zij een duurzame en winstgevende relatie met hun klanten opbouwen.”

Partners die al deelnemen aan OKI’s Shinrai Partner Programma kunnen toegang krijgen tot het Smart Managed Page Programma via het OKI PartnerNet.

Terug naar nieuws overzicht