Accenture en Microsoft starten Business Group

Accenture en Microsoft starten Business Group

05-02-2019 | door: Witold Kepinski

Accenture en Microsoft starten Business Group

Accenture en Microsoft starten de Accenture Microsoft Business Group.  De nieuwe groep kont voort uit een langdurige strategische alliantie, waarbij de gecombineerde servicemogelijkheden, wereldwijde schaal en gezamenlijke oplossingen worden uitgebreid om klanten te helpen vmet hun digitakle transformatie.

Voortbouwend op het succes van Avanade, zal de groep meer dan 45.000 toegewijde professionals samenbrengen - de grootste groep van Microsoft-oplossingsexperts ter wereld.

Met nieuwe gezamenlijke producten en services die zijn gebouwd op de Microsoft-cloud, kunnen klanten op nieuwe manieren klanten bereiken, medewerkers machtigen, activiteiten opnieuw plannen en nieuwe producten en services uitvinden.

De Accenture Microsoft Business Group wordt geleid door Emma McGuigan, senior managing director, Accenture, die al meer dan 20 jaar bij het bedrijf zit in verschillende technologieleiderschapsrollen. Adam Warby zal blijven dienen als de CEO van Avanade.

Accenture en Avanade zijn veertien keer uitgeroepen tot Microsoft Alliance Partner van het jaar en Accenture stond onlangs op de eerste plaats op nummer 1 van het branche-analistenbureau HFS Research in hun Top 10 voor Microsoft AI Services 2019-rapport.

Terug naar nieuws overzicht
Software