PCI Nederland neemt Printec over

06-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

PCI Nederland neemt Printec over

PCI Nederland neemt Printec over. De merkonafhankelijke adviseur en leverancier van IT- en document oplossingen gaat verder onder de vlag van PCI. Naast de consolidatie in print, worden er met de overname ICT en VoIP-telefoniediensten aan het portfolio toegevoegd.

"Het is goed nieuws voor de klanten van Printec en voor PCI", stelt Bas Kamphuis, oprichter en CEO van PCI Nederland. "Klanten kunnen blijven rekenen op de service die ze gewend zijn én hebben toegang tot het PCI-portfolio. Dat maakt het eenvoudiger en efficiënter om een ideale werkomgeving te realiseren. Ik ben enorm blij met Printec, haar medewerkers en haar klanten."

Nog meer oplossingen

Vincent Klopper, Directeur van Printec is enthousiast: “PCI biedt ons een kans mee te gaan in hun groei en ontwikkeling. We kunnen klanten nóg meer oplossingen bieden, zodat zij onbezorgd hun focus kunnen leggen op ondernemen. Een logische stap voor Printec.”

De overname volgt op overnames van PCI van onder meer TARQ Information Technology en twee Ricoh Document Centers. Kamphuis: "Printec past perfect. Ik keek al langer naar groei in met name Zuid- en Noord-Holland. Printec heeft hier stevig voet aan de grond en een prachtige portefeuille. Allemaal bedrijven die wij graag verder helpen aan een ideale werkomgeving."

Terug naar nieuws overzicht