Sharp introduceert zes nieuwe 4K display-productlijnen

06-02-2019 | door: Redactie

Sharp introduceert zes nieuwe 4K display-productlijnen

Sharp onthult op Integrated Systems Europe 2019 (ISE) in Amsterdam RAI zijn nieuwe producten die het dit jaar zal introduceren.

De producten die getoond worden, zijn onder meer drie nieuwe 4K professionele digital signage-displays, een 4K interactief Windows collaboration display (WCD) ontwikkeld in samenwerking met Microsoft, twee nieuwe 4K BIG PAD interactieve displays en een tweede-generatie 8K monitor.

Sharp en zijn partners tonen op de ISE 2019 beurs op drie verschillende plekken in de stand (Hal 12/E100). Deze plekken tonen slimme oplossingen voor de retailomgeving (Engage), het onderwijs (Learn) en op kantoor (Working Together).

Een vierde plek (Innovate) toont oplossingen van Sharp op het gebied van Ultra-HD. Hier presenteert Sharp zijn toekomstgerichte technologie, inclusief het 8K ecosysteem voor het creëren en tonen van 8K content, en een indrukwekkende VR-demonstratie voor retailers.

Ronald Huijbregts, Marketing Manager Visual Solutions bij Sharp: “Dit jaar hebben we nog meer aan te kondigen dan in voorgaande jaren, wat laat zien dat Sharp een steeds waardevoller displaypartner wordt. Onze nieuwe producten zijn een evolutie van al onze kennis over samenwerken en betrokkenheid.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware