IT's Teamwork en Copernicus starten samenwerking

08-02-2019 | door: Redactie

IT's Teamwork en Copernicus starten samenwerking

IT’s Teamwork en Copernicus Interchange Technology sluiten een overeenkomst voor het aanbieden van de BusinessITScan aan relaties van Copernicus.

De BusinessITScan meet en verbetert, op basis van zes IT succesfactoren, de bedrijfsvoering en automatisering binnen organisaties. Hierdoor krijgen bedrijven op cruciale punten advies om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten waardoor zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn aldus directeur van IT’s Teamwork, Anton Dijkhuis (foto): "IT’s Teamwork heeft de BusinessITScan met partners ontwikkeld om zoveel mogelijk kennis laagdrempelig online aan te bieden. Organisaties willen digitaal transformeren, maar missen de juiste tools om de vinger op de zere plek te leggen. Door het uitvoeren van de scan krijgt een organisatie ook haar sterke kanten toegelicht.”

“Bewust combineren we in de BusinessITScan heel veel praktijk-kennis met bewezen methodes zoals ITIL, Prince2, COBIT en ISO27001. Ook de stand van zaken omtrent de AVG en IT General Controls brengen we in beeld. Wanneer het aan de orde is, ontvangt een organisatie realtime concrete adviezen om verbeteringen te implementeren. Zo nodig worden daarbij actuele best practices en templates aangereikt”, voegt Dijkhuis toe.

Terug naar nieuws overzicht
Software