Cognizant maakt resultaten vierde kwartaal en jaar 2018 bekend
08-02-2019 | door: Witold Kepinski

Cognizant maakt resultaten vierde kwartaal en jaar 2018 bekend

Cognizant maakt de resultaten vierde kwartaal en jaar 2018 bekend. De jaarlijkse omzet betrof 16,13 miljard dollar, een stijging van 8,9% ten opzichte van 2017. Brian Humphries wordt binnekort de nieuwe CEO. 

De omzet voor het vierde kwartaal van 2018 steeg tot 4,13 miljard dollar, een stijging van 7,9% ten opzichte van 3,83 miljard dollar in het vierde kwartaal van 2017.

"Cognizant presteerde goed in 2018, diversificeerde onze inkomstenbasis en klantenbestand en investeerde om onderscheidend leiderschap op te bouwen in zes geavanceerde digitale mogelijkheden", aldus Francisco D'Souza, vice-voorzitter en Chief Executive Officer die het stokje overdraagt aan Humphries. "Deze kern vormt de kern van onze digitale strategie en helpt organisaties bij het digitaliseren en transformeren van hun hele onderneming, wat we digitalisering op grote schaal noemen. Digitaal blijft doordringen in elke sector en creëert een substantiële marktkans voor ons in alle sectoren , geografische groepen en kopersgroepen die we bedienen. Met een gedisciplineerd plan voor de uitvoering van onze digitale strategie hebben we Cognizant klaargestoomd voor de volgende fase van duurzame sterke groei en waardecreatie."

Terug naar nieuws overzicht