Keylane verkoopt FlexiQ

08-02-2019 | door: Witold Kepinski

Keylane verkoopt FlexiQ

Keylane verkoopt haar dochteronderneming FlexiQ, een consultancybedrijf gericht op de pensioen- en levenbranche. Het bedrijf gaat via een management buy-out over naar het zittend management, Gerrit Noorman en Magchiel Kessen.

Keylane richt zich op het ontwikkelen en implementeren van SaaS software en de consultancy activiteiten van FlexiQ passen niet langer bij de strategie van Keylane. Keylane en FlexiQ blijven partners voor de inzet van tijdelijke capaciteit bij de softwareimplementaties die Keylane uitvoert.

Ralf Timmer: “FlexiQ is bij Gerrit en Magchiel in goede handen. Zij hebben FlexiQ de afgelopen jaren succesvol gemanaged en ik wens hen heel veel succes met het verder ontwikkelen van de onderneming.”

Gerrit Noorman: “De verzelfstandiging geeft ons meer mogelijkheden om in te spelen op kansen in de markt en daarmee te werken aan nog betere dienstverlening. De goede samenwerking met Keylane hebben we naar de toekomst toe geborgd door het aangaan van een partnership.”

Magchiel Kessen: “En wat blijft, is de nadruk op kwaliteit, klanttevredenheid en de lange termijnrelatie. Ook de onderlinge betrokkenheid en het ‘clubgevoel’ binnen FlexiQ willen we vasthouden en uitbouwen. Keylane wensen wij veel succes met de verdere concretisering van hun innovatieve ambities.”

Terug naar nieuws overzicht
Software