Axis lanceert AXIS C8210 Network Audio Amplifier
08-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Axis lanceert AXIS C8210 Network Audio Amplifier

Axis lanceert de AXIS C8210 Network Audio Amplifier. Met de AXIS C8210 Network Audio Amplifier kan iedere passieve luidspreker dezelfde functionaliteiten bieden als de netwerkluidsprekers van Axis.

De nieuwe oplossing is door Axis gepresenteerd op op ISE 2019 in Amsterdam. De oplossing vereenvoudigt de migratie van traditionele naar netwerkaudiosystemen. De AXIS C8210 Network Audio Amplifier transformeert een passieve luidspreker in een luidspreker voor netwerkaudio. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid de luidsprekers naar keuze te gebruiken, ongeacht kleur, merk of vormfactor.

Beheer via één interface

De oplossing kan worden gecombineerd met de Audio Management Software van Axis, waarmee onder meer flexibele zones kunnen worden ingesteld en in verschillende zones verschillende content kan worden afgespeeld. Daarnaast is het mogelijk om alle audioapparaten vanaf één interface te beheren en is integratie met andere systemen of oplossingen (zoals SIP, VoIP en camera’s) eenvoudig te realiseren. Netwerkaudio is schaalbaar en flexibel. Zo kunnen gebruikers met veranderende behoeften apparaten toevoegen of verwijderen, maar ook zones en inhoud kunnen aanpassen.

Productspecificaties:

  • Versterker met ingebouwde equalizer
  • 15W vermogen, voor maximaal 8 luidsprekers
  • I/O- en SD-kaartslot
  • Ondersteuning voor gezondheidsmonitoring
  • Eén kabel voor voeding en connectiviteit (PoE)

De AXIS C8210 Network Audio Amplifier is wereldwijd leverbaar vanaf eind maart 2019.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

audio, Hardware
Hardware