LogicMonitor lanceert partner programma voor hybride IT-monitoring

11-02-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

LogicMonitor lanceert partner programma voor hybride IT-monitoring

LogicMonitor, een SaaS-gebaseerde platform voor prestatiebewaking voor IT-ondernemingen en beheerde serviceproviders, heeft een uitgebreid partnerprogramma aangekondigd in de jaarlijkse klantenadviesraad van het bedrijf, bestaande uit een ondernemingen en managed service provider klanten. Het LogicMonitor-partnernetwerk formaliseert het wereldwijde partnerecosysteem van het bedrijf en biedt partners de nodige middelen om te profiteren van het beste platform voor monitoring van prestaties van LogicMonitor.

Het LogicMonitor-partnernetwerk omvat wederverkopers, systeemintegratoren, beheerde serviceproviders en technologie-integrators, en biedt hen de tools die zij nodig hebben om hun klanten te helpen hun hybride IT-omgevingen op effectieve wijze te bewaken met end-to-end zichtbaarheid van toepassingen en diensten, aldus het bedrijf.

De voordelen van het programma zijn volgens LogicMonitor samenwerking op het gebied van verkoop en marketing, trainings- en certificeringsprogramma's, toegewijde partnermanagers, concurrerende portefeuilledifferentiatie, versnelde onboarding en geautomatiseerde dealregistratie.

"Onze partners zijn cruciaal geweest voor ons succes in de VS en het buitenland, dus we zijn verheugd om een ??formeel partnerprogramma te bieden waarmee ze kunnen profiteren van de 47 miljard dollar aan IT-infrastructuurproducten voor de cloud", aldus Mark Banfield, Chief Revenue Officer bij LogicMonitor. "Met het LogicMonitor-partnernetwerk geven we onze partners toegang tot dezelfde training en middelen als onze interne verkoopteams om wederzijds succes en klanttevredenheid te bevorderen."

Terug naar nieuws overzicht