Dutch IT-channel doet verslag van IBM Think en PartnerWorld 2019

11-02-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel doet verslag van IBM Think en PartnerWorld 2019

De redactie van Dutch IT-channel doet verslag van de IBM Think en PartnerWorld 2019 conferentie in San Francisco. Daar zijn ook veel Nederlandse IBM medewerkers, business partners en klanten aanwezig.

IBM ceo Ginni Rometty geeft tijdens de Think 2019 conferentie een keynote over Building Smart Business, een belangrijk thema dit jaar op IBM Think. Ook Red Hat ceo Jim Whitehurst zal het publiek toespreken. Red Hat is overgenomen door IBM waarbij het een nog krachtige open source en cloud aanbod in huis heeft. Volgens IBM is open source de hoeksteen van innovatie voor organisaties die toekomstbestendig willen zijn.

Smart Business

IBM toont verder tijdens Think 2019 zijn innovaties voor Smarter Business die zijn onderverdeeld in Cloud & Infrastructure, Data & AI en Security & Resiliency. Daarbij worden ook co-creatie oplossingen van andere bedrijven getoond zoals van Salesforce, SAP, VMware, Red Hat, Cisco, Intel, Nutanix, ServiceNow, Veeam en Rocket.

Artificial Intelligence

Veel aandacht is er ook aan AI, Blockchain, hybrid- en multi-cloud, robotic technologies, quantum computing en IoT.

Developers

Voor developers is er een speciale Code Café met onder andere aandacht voor Blockchain, Istio, Kubernetes, Swift, Core MK, OpenShift, containers en microservices.

Diversiteit

Er is tot slot ook aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en diversiteit met enkele sessies en paneldiscussies.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud