Getronics sluit zevenjarig ICT-dienstencontract met Intersnack

12-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Getronics sluit zevenjarig ICT-dienstencontract met Intersnack

IT-dienstverlener Getronics maakt bekend een zevenjarig contract te hebben afgesloten met Intersnack. Intersnack is een leverancier van hartige snacks en de holding achter meer dan twintig bekende merknamen als Hula Hoops, Funny-Frisch, Chio, McCoys, POM-BÄR, KP Nuts, Estrella, Vico en ültje.

Getronics gaat wereldwijde end-to-end IT-infrastructuur leveren en beheren, inclusief Service Integration & Management (SIAM), end-user computing services, networking, hardware en software, security en servicedesk. Deze infrastructuur gaat de essentiële fundering vormen voor de migratie van Intersnack ERP-cloudtoepassingen een business process-oplossing zal implementeren. Voor deze migratie heeft Intersnack Infor geselecteerd als provider.

Migreren naar één platform en omgeving

Intersnack is zowel organisch als via meerdere overnames gegroeid, met een complete variatie van schaalvoordelen voor lokale, nationale bedrijven. Elke overname omvat ook bijkomende IT-infrastructuur en -diensten in, die er bij Intersnack toe heeft geleid dat een enkel platform en omgeving vereist zijn, waarnaar het alle bestaande systemen kan migreren en waarop het nieuwe systemen kan bouwen. Dit zal ervoor zorgen dat de schaalvoordelen die Intersnack biedt, bij een overname snel en naadloos naar dagelijkse IT-toepassingen en business process-applicaties uitgebreid kunnen worden.

Henrik Bauwens, Chief Executive Officer van Intersnack: "Hoewel het centraliseren van onze IT-operaties een cruciale stap in onze groeistrategie is, hebben we de laatste negen maanden beslissingen genomen, die de verantwoordelijkheid voor onze nationale IT grotendeels in handen van een kleine groep wereldwijde partners legt. Dat we onze infrastructuur in deze mate uitbesteden, is een zeer duidelijke uiting van ons vertrouwen in de capaciteiten van Getronics om de funderingen, het platform en de infrastructuur die we nodig hebben, te laten leveren en beheren op een wereldwijde schaal, zodat we Intersnacks merkenportefeuille en allround business verder en nog succesvoller kunnen blijven uitbreiden."

Het contract tussen Getronics en Intersnack, met hoofdkantoor in Duitsland, omvat 23 landen. Het gaat hierbij om twintig Europese landen waaronder Nederland, evenals India, Vietnam en Singapore. De exacte waarde van het contract is niet bekend gemaakt.

Terug naar nieuws overzicht