Infor promoveert Xibis tot Gold Partner

12-02-2019 | door: Redactie

Infor promoveert Xibis tot Gold Partner

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, heeft Xibis tot Gold Partner voor de Benelux benoemd. Xibis is hiermee de eerste channel partner in deze regio met deze status.

De focus van de IT-dienstverlener ligt op het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor productiebedrijven in de Benelux via de ERP-systemen van Infor, waaronder Infor LN, Baan V en Baan IV. Verder voegt Xibis met zijn marktexpertise en advies op maat, lokale service en waarde toe aan deze branchespecifieke oplossingen.

Sijmon van den Berg, manager business development bij Xibis: “De weg die Infor is ingeslagen met branchespecifieke, gebruiksvriendelijke, functionele en cloud-first oplossingen - zonder on-premise uit te sluiten - vinden wij ijzersterk. Wij geloven in die strategie en zien dat de rijke functionaliteit van Infor LN uitstekend aansluit op de wensen en eisen van bedrijven die de stap maken van engineer- of make-to-order naar configure/assemble-to-order, zodat ze kunnen groeien, flexibeler zijn, doorlooptijden kunnen verkorten en de efficiëntie verhogen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP, Software
Software