Redactie - 12 februari 2019

Infor promoveert Xibis tot Gold Partner

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, heeft Xibis tot Gold Partner voor de Benelux benoemd. Xibis is hiermee de eerste channel partner in deze regio met deze status.

De focus van de IT-dienstverlener ligt op het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor productiebedrijven in de Benelux via de ERP-systemen van Infor, waaronder Infor LN, Baan V en Baan IV. Verder voegt Xibis met zijn marktexpertise en advies op maat, lokale service en waarde toe aan deze branchespecifieke oplossingen.

Sijmon van den Berg, manager business development bij Xibis: “De weg die Infor is ingeslagen met branchespecifieke, gebruiksvriendelijke, functionele en cloud-first oplossingen - zonder on-premise uit te sluiten - vinden wij ijzersterk. Wij geloven in die strategie en zien dat de rijke functionaliteit van Infor LN uitstekend aansluit op de wensen en eisen van bedrijven die de stap maken van engineer- of make-to-order naar configure/assemble-to-order, zodat ze kunnen groeien, flexibeler zijn, doorlooptijden kunnen verkorten en de efficiëntie verhogen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!