Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-02-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IBM Security business update met Johan Arts (video)

IBM introduceert nieuwe initiatieven en investeringen om het aantal ecosysteem partners uit te breiden, hun vaardigheden te vergroten om zo hun kansen te verbeteren in 2019 en daarna. Ook op het gebied van cybersecurity business zo meldt Johan Arts, Vice President, Worldwide Channels and Routes to Market van IBM Security in een video update. Tijdens het IBM PartnerWorld by Think 2019 event in San Francisco sprak Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, in een video met Johan Arts over de business kansen rond security voor managed service providers (msp's).

IBM heeft nieuwe beveiligings- en hybride multicloud-aanbiedingen ontwikkeld om business partners te helpen met verdere groei. Een nieuw Managed Services Security Provider-programma (MSSP) helpt IBM business partners bij het bouwen van security praktijken en oplossingen die kunnen worden geleverd in een embedded of reseller-model. IBM introduceert ook een ‘Know your IBM Security Sales Incentive’ die herlaadbare IBM Rewards biedt aan partners die nieuwe beveiligingslicenties en SaaS verkopen.

IBM maakt tijdens de conferentie onder andere bekend dat zijn zijn cloud-gebaseerde community platform voor cyberbeveiligingsapplicaties, IBM Security Connect, beschikbaar is. Dit is een security cloud platform dat is gebouwd op open federatieve technologieën, met AI als kern, voor het analyseren van beveiligingsgegevens tussen eerder niet-verbonden hulpprogramma's en omgevingen.

Gartner meldde recent dat er zeven leiders zijn in de SIEM markt, waaronder IBM, die wordt geprezen voor de goede monitoring van netwerkgegevens en integraties biedt met toegevoegde waarde.

Terug naar video overzicht
Security