Wouter Hoeffnagel - 13 februari 2019

Lenovo brengt datacenterhardware via as-a-service model op de markt

Lenovo brengt datacenterhardware via as-a-service model op de markt image

Lenovo kondigt Lenovo TruScale Infrastructure Services aan, een nieuw as-a-service aanbod. Lenovo Truscale is een service op basis van een abonnement die klanten de mogelijkheid geeft om te betalen voor datacenterhardware en -service, op locatie of op een door de klant gewenste locatie, zonder dat het nodig is om materiaal aan te schaffen.

Met de Lenovo TruScale Infrastructure Services biedt Lenovo klanten de mogelijkheid IT-benodigdheden aan te schaffen op basis van een op gebruik gebaseerde abonnementsvorm, wat we kennen van de cloud. Klanten hoeven hierdoor niet te investeren in de aanschaf van apparatuur en worden dan ook nooit eigenaar hiervan. Zij betalen per maand uitsluitend voor het gebruik hiervan. Lenovo's ThinkSystem- en ThinkAgile-productportfolio's zijn beschikbaar via dit aanbod, dat hardware-installatie, -implementatie, -beheer, -onderhoud en verwijdering omvat.

Lenovo TruScale as a service is beschikbaar via Lenovo’s verkoopvertegenwoordigers en channel partners over de hele wereld. Lenovo werkt met strategische partners om Lenovo Truscale zo passend mogelijk te maken voor de consument.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!