Wouter Hoeffnagel - 14 februari 2019

Pegasystems neemt assets van Infruid Labs over

Pegasystems, leverancier van digital transformation toepassingen, neemt de assets over van Infruid Labs, een softwarebedrijf gespecialiseerd in business analytics en datavisualisatie. De geïntegreerde Business Intelligence (BI) en Data Visualisatie van Infruid Labs verrijken de bestaande oplossingen van Pegasystems. Voor de klanten betekent de acquisitie dat zij hun data uit Pega-applicaties eenvoudiger kunnen visualiseren én interpreteren.

Veel organisaties beschikken over enorme hoeveelheden data, maar worstelen met de juiste interpretatie ervan. De BI en datavisualisatie mogelijkheden van Infruid Labs helpen Pega-klanten om op een complete, gestroomlijnde manier hun data visueel te interpreteren, zonder hiervoor een aparte BI-applicatie aan te spreken. Hierdoor kunnen gebruikers verborgen patronen ontdekken om betere zakelijke beslissingen te nemen. Deze features zijn nu geïntegreerd in de Pega-omgeving.

'Data is de sleutel tot elke bedrijfsstrategie'

"Data is de sleutel tot elke bedrijfsstrategie, maar veel organisaties hebben niet de juiste tools in huis om inzicht te krijgen en te begrijpen wat voor hen werkt en wat niet", aldus Derk-Jan Brand, VP en managing director Benelux & Nordics, Pegasystems. "Met deze overname kunnen Pega-klanten nog meer waarde uit hun data halen via een gebruiksvriendelijke visuele interface die direct resultaat oplevert. Hierdoor kunnen organisaties hun focus vasthouden op het ontwikkelen van strategieën die het beste zijn voor hun bedrijf en klanten."

Mahesh Yellai, oprichter van Infruid en nu senior director, data & analytics, Pegasystems, is blij met de overname van Infruid door Pegasystems. Yellai: "We zijn verheugd onze technologie in te zetten om Pega-klanten te helpen hun klantbetrokkenheid en prestaties naar een hoger niveau te tillen."

Pegasystems presenteert tijdens PegaWorld 2019 van 2 tot 5 juni in Las Vegas de visualisatiemogelijkheden voor het eerst gedemonstreerd als onderdeel van een nieuwe business intelligence-oplossing. Meer informatie is hier beschikbaar. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!