Witold Kepinski - 14 februari 2019

Palo Alto Networks introduceert 5G NGFW en DNS security cloud service

Palo Alto Networks introduceert 5G NGFW en DNS security cloud service image

Palo Alto Networks kondigt de beschikbaarheid aan van de allereerste 5G next generation firewall voor serviceproviders: de K2-Series. Daarnaast kondigt de organisatie de nieuwste versie van PAN-OS aan voor de next generation firewall: PAN-OS 90.

Met de K2-Series lanceert Palo Alto Networks de allereerst 5G-ready firewall aan. Met deze serie kunnen serviceproviders cyberaanvallen gericht op 4G- en 5G-netwerken, IoT-apparaten en mobiele gebruikers voorkomen.

PAN-OS 9.0 biedt 60 nieuwe functies
De nieuwste versie van PAN-OS voor de next generation firewall, PAN-OS 9.0, biedt meer dan 60 nieuwe functies, waaronder:

De snelste next-generation firewall: de PA-7000-serie, met nieuwe kaarten voor netwerkverwerking, voor twee keer snellere bedreigingspreventie dan die van de naaste concurrent en ontsleuteling die drie keer sneller is dan voorheen.

Cloudgebaseerde DNS-beveiligingsservice: volgens het onderzoeksteam Unit42 gebruikt bijna 80 procent van alle malware DNS om command-and-control op te zetten, waardoor aanvallen moeilijk te herkennen en te stoppen zijn. De nieuwe DNS-securityservice gebruikt machine learning om kwaadaardige domeinen proactief te blokkeren en lopende aanvallen te stoppen.

PAN-OS versie 9.0 komt met meer dan zestig nieuwe en tijdbesparende functies die cyberaanvallen stoppen. Een nieuwe geïntegreerde DNS-beveiligingsservice gebruikt machine learning om automatisch aanvallen te blokkeren

Prijs en Beschikbaarheid

PAN-OS versie 9.0 is beschikbaar voor alle huidige Palo Alto Networks-klanten met een geldig supportcontract. De nieuwe netwerkprocessing-cards voor de PA-7000 Serie zijn vanaf nu te bestellen, beginnend vanaf $180.000. De nieuwe DNS-securityservice is vanaf nu beschikbaar, prijs is afhankelijk van type next generation firewall hardware of virtueel apparaat.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!