Witold Kepinski - 14 februari 2019

Siemplify lanceert wereldwijd partnerprogramma

Siemplify lanceert wereldwijd partnerprogramma image

Siemplify, speler op het gebied van Security Orchestration, Automation and Response (SOAR), lanceert zijn zijn wereldwijde kanaalprogramma "Partner First". Siemplify is van plan haar indirecte verkoopmodel via de partnergemeenschap te versnellen om de agressieve groei van het bedrijf te ondersteunen.

Siemplify zal wereldwijd partners werven zoals Value Added Resellers (VAR's), Large Account Resellers (LAR's), System Integrators (SI's) en consultants die beveiligingsoplossingen verkopen aan klanten met teams voor beveiligingsteams. Siemplify is van plan de hoeveelheid channelpartners wereldwijd te verdrievoudigen, terwijl elke partner over voldoende verkoopkansen beschikt om enorm succesvol te zijn.

"Met een aantrekkelijk en competitief partnerprogramma is het nu de perfecte tijd voor de bestaande en potentiële partners van Siemplify om het meest complete SOAR-aanbod op de markt te omarmen," zegt Bradd Barmettler, global head of channel bij Siemplify. "Nu de SOAR-industrie aan het opwarmen is, kunnen nieuwe partners rekenen op Siemplify om een ??onderscheidende factor te zijn, waardoor ze in een perfecte positie komen om indrukwekkende marges te verdienen naarmate het product en de categorie volwassener worden."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!