Acronis introduceert SDI Appliance

15-02-2019 | door: Marco van der Hoeven

Acronis introduceert SDI Appliance

Acronis, speler op het gebied van cyberbeveiliging en oplossingen voor hybride cloudopslag, heeft de beschikbaarheid van de Acronis SDI Appliance aangekondigd. Deze universele infrastructuuroplossing is gebaseerd op een goed-geactualiseerde, vooraf geconfigureerde, door Acronis software gedefinieerde infrastructuursoftware.

Acronis Software Defined Infrastructure (voorheen Acronis Storage, een softwaregedefinieerde opslagoplossing) transformeert de standaardhardware van een klant in een eigen, hypergeconvergeerd enterprise-class systeem. De infrastructuur is speciaal ontworpen om cyberbeveiliging te bieden voor alle gegevens, applicaties en systemen.

Het apparaat vereenvoudigt volgens Acronis complexe cyberbeveiligingstaken, waardoor partners en klanten eenvoudig gegevens kunnen opslaan en beheren die worden beschermd door de Acronis Backup- en Acronis Backup Cloud-oplossingen van het bedrijf.

Met de Acronis SDI Appliance kunnen Acronis klanten en partners complete cyberbeveiliging bieden voor alle vijf Cyber Protection voorwaarden: veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en beveiliging. Als gevolg hiervan profiteren partners en klanten van een complete aanpak die zorgt voor eenvoudige, efficiënte en veilige gegevensbescherming voor alle gegevens, applicaties en systemen zo beweert Acronis.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware