Redactie - 14 februari 2019

Exertis wordt distributeur van LG Business Solutions

Exertis wordt distributeur van LG Business Solutions image

Exertis wordt distributeur van LG Business Solutions zo meldt het bedrijf op de onlangs gehouden ISE 2019 beurs in Amsterdam.

LG Solutions biedt verschillende uitgebreide commerciële oplossingen, ook op het gebied van displays. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt.

Exertis adviseert resellers graag over de mogelijkheden op het gebied van onder andere 4K displays ( met en zonder webOS), OLED en Led schermen, High Brightness Led schermen, touch displays, video walls of Ultra Strech schermen.

Producten van LG Solutions zijn duurzaam en energiezuinig, aldus Exertis. LG is door het Amerikaanse magazine Forbes zelfs uitgeroepen tot een van de tien meest duurzame bedrijven ter wereld.

Introductie-aanbieding

Dergelijk groot nieuws viert Exertis ook graag met resellers Om dit samen te vieren kunnen resellers tot 21 februari profiteren van een bijzondere introductie actie. Tijdens deze periode zijn de mooie oplossingen van LG nog scherper geprijsd dan standaard. Bovendien ontvangt de reseller voor slechts Euro 29,- een 2 meter HDMI kabel met een muur ophangbeugel erbij. Meer informatie staat hier.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!