Dell EMC lanceert nieuwe Isilon en ClarityNow oplossingen

14-02-2019 | door: Witold Kepinski

Dell EMC lanceert nieuwe Isilon en ClarityNow oplossingen

Dell EMC lanceert nieuwe Isilon en ClarityNow data storage oplossingen. Dell EMC Isilon F810 scale-out NAS-platform levert extreme prestaties en efficiëntie. De Dell EMC ClarityNow software biedt zichtbaarheid, controle en mobiliteit van ongestructureerde gegevens in het datacenter en in de cloud.

De Isilon F810 levert tot 250.000 IOPS en 15 GB / s bandbreedte per 4U-chassis met voorspelbare, lineaire schaalbaarheid tot 9 M IOPS en 540 GB / s aan totale doorvoer in een enkele 144-knooppuntencluster naar voldoen aan veeleisende prestatie-eisen.

Met een inline datacompressie van maximaal 3:1, stelt de Isilon F810 organisaties in staat onbewerkte all-flash opslagvereisten te reduceren en biedt tot 33% meer effectieve opslagcapaciteit per ruwe TB. Met een overeenkomstige toename in opslagdichtheid biedt de F810 een effectieve opslagcapaciteit van maximaal 2,2 PB per 4U-chassis en tot 79,6 PB in een cluster met 144 knooppunten. De zeer compacte opslagoplossing kan helpen de footprint van het datacenter en gerelateerde kosten te verminderen, inclusief vloeroppervlak, stroom en koeling zo meldt Dell EMC.

In overeenstemming met de jarenlange inzet van Dell EMC om toekomstbestendige Isilon-opslagoplossingen te leveren, kan het nieuwe Isilon F810-opslagplatform worden geïntegreerd in bestaande Isilon-clusters zonder onderbreking en zonder dat er handmatige gegevensmigratie nodig is. Dit is een ander voorbeeld van hoe organisaties kunnen blijven vertrouwen op Isilon-innovatie voor hun toekomstige behoefte aan ongestructureerde gegevensopslag, zo beweert Dell EMC.

Aangedreven door het Isilon OneFS-besturingssysteem kunnen de Isilon F810 en andere Isilon all-flash-, hybride- en archiefplatforms worden gecombineerd in een enkele Isilon-cluster die krachtige voordelen biedt voor moderne IT-omgevingen. Met Isilon OneFS en de uitgebreide multi-protocolmogelijkheden kunnen organisaties gegevens consolideren, inefficiënte opslagsilo's elimineren, het beheer vereenvoudigen en een breed scala aan toepassingen en workloads op één opslagplatform ondersteunen. Hierdoor kunnen organisaties ook gebruikmaken van krachtige gegevensanalysetechnologieën om de waarde van hun gegevenskapitaal te ontgrendelen. Om opslagbronnen te optimaliseren en kosten verder te verlagen, biedt Isilon ook geautomatiseerde storage tiering en cloud-integratie met een keuze aan publieke en private cloudopslagproviders aldus Dell EMC.

Isilon F810 All-Flash gegevensverminderingsgarantie
Isilon-opslagsystemen vallen onder het Dell EMC Future-Proof Loyalty-programma, waardoor klanten extra gemoedsrust krijgen met gegarandeerde tevredenheid vi en investeringsbescherming vii voor toekomstige technologische veranderingen viii . Inbegrepen in de programmavoordelen, garandeert Dell EMC dat voor elke nieuwe aankoop van een Isilon F810, gedurende een periode van een jaar vanaf de datum van levering, de Isilon F810 logische bruikbare capaciteit zal leveren, inclusief alle gegevens, gelijk aan minstens twee keer (2x) de bruikbare fysieke capaciteit zo meldt de storage leverancier.

ClarityNow

De nieuwe Dell EMC ClarityNow-software stelt organisaties in staat om gegevens binnen enkele seconden te lokaliseren, openen en beheren, ongeacht waar het zich bevindt - in bestands- en objectopslag, in het datacenter en in de cloud. Dell EMC ClarityNow-gegevensbeheersoftware is ontworpen om organisaties te helpen hun op bestanden gebaseerde workflows efficiënt te beheren. ClarityNowis een zeer complementaire oplossing voor Dell EMC Isilon en ECS, waardoor een uniforme globale bestandssysteemweergave mogelijk is tussen heterogene gedistribueerde opslag en de cloud. Met de software kan IT een beter inzicht krijgen in het gebruik en de opslagcapaciteit van bedrijfsgegevensbestanden, terwijl eindgebruikers en inhoudseigenaren zelfbedieningsmogelijkheden krijgen om overal in het verenigde globale bestandssysteem bestanden te vinden, te gebruiken en te verplaatsen. Deze krachtige functies kunnen helpen de waarde van gegevenskapitaal te ontgrendelen en de bedrijfsresultaten te versnellen door gebruikers de mogelijkheid te bieden om miljarden bestanden en mappen te indexeren en inzichtelijk te maken die anders in opslagsilo's zouden worden opgesloten op basis van hun fysieke locatie, aldus Dell EMC.

Beschikbaarheid:
Dell EMC Isilon F810 en Dell EMC ClarityNow-software is nu wereldwijd beschikbaar via Dell EMC en het geautoriseerde channel-partnernetwerk.

Terug naar nieuws overzicht
Software