Qualys koopt cloud application management specialist Adya

14-02-2019 | door: Witold Kepinski

Qualys koopt cloud application management specialist Adya

Qualys, leverancier van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, heeft aangekondigd dat het de softwareaandelen van Adya voor een onbekend bedrag heeft verworven. De overname stelt Qualys in staat om bedrijven de mogelijkheid te bieden om het beheer van hun Software as a Service (SaaS) toepassingen te consolideren in één console, licentiekosten te beheren in SaaS-applicaties, beveiligingsbeleid in te stellen en te handhaven op één plek en te rapporteren en te controleren op alle activiteiten met een enkele tool.

Adya is opgericht in 2016. Adya ceo Deepak Balakrishna zal zich bij Qualys vervoegen als chief technology officer. Adya co-founder en cto Amit Agarwal gaat zich bezighouden als VP Engineering en met SaaS-beveiliging.

"Het inschakelen van beveiligings- en nalevingscontroles van SaaS-applicaties wordt van cruciaal belang, omdat ondernemingen in toenemende mate afhankelijk zijn van op de cloud gebaseerde software om hun digitale transformaties te versnellen", aldus Philippe Courtot (foto), voorzitter en CEO van Qualys. "Adya heeft een indrukwekkende oplossing gebouwd die dit probleem door SaaS-applicatiemanagement, licenties, beveiliging en compliance in een enkel venster te plaatsen en uitgebreide rapporten te leveren voor auditors en belanghebbenden We verwelkomen hen bij de Qualys-familie."

Qualys werkt aan de volledige integratie van Adya's oplossingen met het Qualys Cloud Platform. Qualys verwacht op dit moment dat deze oplossing in Q3 2019 verkrijgbaar zal zijn.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Cloud