VMware Workspace ONE Platform maakt gebruikt van IBM Watson AI

14-02-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware Workspace ONE Platform maakt gebruikt van IBM Watson AI

Het VMware Workspace ONE Platform zal gebruik maken van IBM Watson AI. VMware ceo Pat Gelsinger zei tijdens de IBM Think 2019 conferentie dat VMware een van de leidende gebruikers van Watson is. Zo kan het VMware Workspace ONE platform verbetert worden met kunstmatige intelligentie.

Watson zal beschikbaar worden in Workspace ONE Intelligent Hub, een versie van het eindpuntbeheerplatform geïntegreerd met AirWatch met focus op gebruikers en IT-beheerders.

VMware Workspace ONE Intelligence, een cloudgebaseerde service voor datagedreven inzicht en automatisering over de gehele digital workspace biedt al diverse mogelijkheden. Voorspellende Windows 10 OS patching gebaseerd op OS en app readiness assessments en CVE kwestbaarheidscores zorgen ervoor dat apparaten proactief beheerd en onderhouden worden. De nieuwe UEM-ondersteuning voor 100% Group Policy Object-dekking maakt het voor IT eenvoudig om GPO’s te beheren met bewerkbare Center for Internet Security- (CIS) en Microsoft-security policy-templates.

Terug naar nieuws overzicht
Software