vArmour haalt 44 miljoen dollar op

15-02-2019 | door: Witold Kepinski

vArmour haalt 44 miljoen dollar op

vArmour, het API-gestuurde cloudbeveiligingsbedrijf, heeft aangekondigd dat het 44 miljoen dollar heeft opgehaald in de serie E-financiering, geleid door AllegisCyber en NightDragon, met deelname van bestaande investeerders.

Aangezien de wereldwijde markt voor openbare cloudservices naar verwachting 17,3% zal groeien in 2019 (tot in totaal 206,2 miljard dollar), erkennen de nieuwe investeringen de dringende behoefte aan beveiligingsoplossingen die gegevens en toepassingen beschermen die steeds meer onder de publieke en private cloudomgevingen liggen, vooral voor organisaties in zwaar gereguleerde industrieën aldus vArmour.

vArmour is een API-gedreven cloudbeveiligingsbedrijf. Honderden bedrijven over de hele wereld vertrouwen op de vArmour Application Controller om consistent en effectief beveiligingscontroles toe te passen op hybride clouds, waardoor het aanvalsoppervlak wordt verkleind en de compliance wordt gehandhaafd. Het bedrijf is gevestigd in Mountain View, Californië, en is opgericht in 2011 en wordt ondersteund door topinvesteerders, waaronder Highland Capital Partners, AllegisCyber, Redline Capital, Citi Ventures en Telstra.

Terug naar nieuws overzicht