Wouter Hoeffnagel - 15 februari 2019

Sjaak Kramer treedt toe tot directie van TNF Mobile

Sjaak Kramer (foto) is onlangs toegetreden tot de directie van TNF Mobile. Samen met de andere directieleden Tim van Roemburg en Bas De Lange geeft hij de komende tijd verdere inhoud aan de binnen- en buitenlandse groeiambities van de onafhankelijke netwerkoperator.

Kramer is een expert binnen de telecombranche. Eerder werkte eerder hij als Commercieel Directeur bij Intercity Technology. Vanuit dit bedrijf maakte hij de overstap naar Dean One, waar hij de mobiele tak vorm gaf. Voordat hij toetrad tot de directie van TNF Mobile, was hij Vice President Wholesale bij het Zwitserse MVNE Naka Mobile. Hier verzorgde hij de internationale expansie van het bedrijf.

Speerpunten TNF Mobile

TNF Mobile bouwt met de komst van het nieuwe directielid in door aan het beschikbaar stellen van IoT- en M2M-connectivity aan business partners en de zakelijke eindklant. Het verder uitbreiden van eSIM partners en klanten, alsmede het vergroten van het internationale partnernetwerk, zijn de belangrijkste speerpunten voor 2019.

Van Roemburg: "TNF Mobile is een onafhankelijke netwerkoperator in Nederland. We leveren wereldwijd hoogwaardige, Industrial grade IOT/M2M-oplossingen en we hebben een sterk en breed internationaal portfolio met een wholesale model voor onze partners. We openen binnenkort eigen vestigingen in Denemarken en Singapore. Kramer brengt veel ervaring mee op het gebied van Sales en Business Development en zijn komst helpt ons om onze groeiambitie kracht bij te zetten."

'Specialist in eigen domein'

De Lange vult aan: "We maken het verschil door uitsluitend te opereren als specialist binnen ons domein. Die focus zorgt voor zowel sterke proposities in laag, midden en hoog datavolume. Daarnaast hebben we dankzij onze inkoopkracht een zeer laag prijspunt. Hier laten we onze partners en klanten van profiteren, waardoor zij op een slimme manier processen kunnen optimaliseren of nieuwe markten kunnen bedienen. Ook biedt de flexibiliteit te kunnen switchen van operators grote waarde voor de eindklant."

eSIM wordt steeds belangrijker, zo weet De Lange: "Zeker in de industriële markten waar deployment, maar ook schokbestendigheid en bescherming tegen grote temperatuur-wisselingen een cruciale rol spelen. Alles gaat naar de eSIM. Hoewel apparaten er nog niet altijd voor uitgerust zijn, zijn wij er klaar voor en leveren we per direct de hele solution."

Sterk partnerkanaal

Nieuw directielid Sjaak Kramer ziet dat TNF Mobile door de focus een sterk partnerkanaal creëert, waar complementair portfolio, klanteigenaarschap en een nieuwe inkomstenstroom bij elkaar worden gebracht: "Daarnaast hebben we gekozen voor hoge kwaliteit connectiviteit bij onze technologische partners, waardoor we cruciale waarde bij 'mission critical'-processen toevoegen. Denk hierbij aan de rederijen in de maritieme industrie, maar ook aan transport, de ondersteuning van hulpdiensten, smart buildings en streaming media. Andere voorbeelden zijn evenementen, car- en pettrackers en smartwatches voor de consumentenmarkt. Deze diversiteit maakt ons vak zo leuk en daarom stappen we graag met nieuwe partners in nieuwe markten en initiatieven."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!