Redactie - 18 februari 2019

CorporateLives en Involvit gaan samenwerken

Onlangs hebben de directeuren van CorporateLives en internetbureau Involvit een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarmee Involvit de klanten van CorporateLives kan gaan voorzien van haar software ‘WebCit’.

Zowel Involvit als CorporateLives richten zich op de implementatie van onder anderen intranet- en kennismanagementsystemen. Omdat de focus en visie van beide bedrijven op het gebied van intranet en kennismanagement en multi-channeling grote overeenkomsten vertonen bleek een succesvolle samenwerking op het gebied van kennis, ervaring en software mogelijk.

Het WebCit intranet framework is een modulair intranetpakket in de cloud, gebaseerd op standaard open source software. Het systeem bestaat uit standaard componenten met ‘out of the box’ rijke functionaliteit maar is ook eenvoudig aan te passen aan de specifieke wensen van de klant.

Omdat Webcit gebruik maakt van de modernste Microsoft technologie in combinatie met het internationale cloudplatform Microsoft Azure is een naadloze integratie met bestaande cloud-producten bij de klant mogelijk.

Met de samenwerking biedt Involvit de klanten van CorporateLives een logische “next step” op het gebied van interne samenwerking en kennisdeling binnen het intranet en/of extranet.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!