Redactie - 18 februari 2019

CyberArk meldt over 2018 flinke groei

CyberArk meldt over 2018 flinke groei image

CyberArk heeft in 2018 recordresultaten geboekt. Over het hele jaar was de omzet 343,2 miljoen dollar, een groei van 31 procent. De nettowinst op basis van GAAP was 47,1 miljoen dollar, of 1,27 dollar per aandeel. Een jaar eerder was dit nog 16 miljoen dollar of 44 dollarcent per aandeel.

De specialist in beheer van privileged access zag groei in alle geografische regio’s. Aanvallen op elektriciteitscentrales, overheden en media vestigden meer aandacht op de waarde van privileged accounts en het beschermen van cruciale infrastructuur, vooral als het nationale veiligheid betreft of ingrijpende processen zoals verkiezingen.

CyberArk verwelkomde zo’n 250 nieuwe klanten in het laatste kwartaal; de teller staat nu op meer dan 4400 wereldwijd. De groei zat onder andere in bedrijven uit de industrie, IT, retail en farmacie. In het vierde kwartaal werd ook een overeenkomst gesloten met een grote Europese bank en een wereldwijde verzekeraar.

In het vierde kwartaal introduceerde CyberArk ook als eerste een oplossing voor bescherming van privileged access in web-applicaties, cloud en social media platformen, CyberArk Privileged Session Manager for Cloud.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!