Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE.WORKS voor middelgrote bedrijven

19-02-2019 | door: Redactie

Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE.WORKS voor middelgrote bedrijven

Dassault Systèmes introduceert het nieuwe softwareportfolio 3DEXPERIENCE.WORKS, met applicaties voor SOLIDWORKS-gebruikers en middelgrote bedrijven. Dit portfolio combineert ontwerp-, simulatie- en ERP-applicaties voor multidisciplinair samenwerken op het 3DEXPERIENCE-platform. Ondernemingen kunnen daarmee in de huidige 'Industry Renaissance' hun creativiteit, efficiency en reactiesnelheid vergroten.

Dassault Systèmes introduceerde 3DEXPERIENCE.WORKS op SOLIDWORKS World 2019, een jaarlijks congres voor de 3D-ontwerp- en engineeringcommunity. In lijn met het gebruiksgemak van SOLIDWORKS, waarmee miljoenen innovators al bijna 25 jaar hun ideeën realiseren, is 3DEXPERIENCE.WORKS het softwaremerk voor een nieuwe generatie businessapplicaties. Dassault Systèmes creëerde dit merk als vervolg op de IQMS-overname en heeft tevens de ERP-applicaties voor productiebedrijven van dit bedrijf hernoemd naar DELMIAWORKS.

Integraal digitaal innovatieplatform
3DEXPERIENCE.WORKS geeft middelgrote en kleine bedrijven toegang tot dezelfde toegevoegde waarde die het 3DEXPERIENCE-platform wereldwijde marktleiders en innovators biedt. Samengevat: beter samenwerken, productie-efficiency, businessflexibiliteit en productiever personeel.

Bedrijven kunnen alle werkzaamheden verrichten met behulp van een integraal digitaal innovatieplatform, in plaats van verticale applicaties die door interfaces zijn verbonden. 3DEXPERIENCE.WORKS verbindt alle data en stroomlijnt processen vanaf het eerste conceptuele idee tot en met de levering, via rolgebaseerde applicaties, dashboards, managementservices en toegang tot gebruikersgroepen uit de eigen sector.

Toegang tot platformeffect
"Middelgrote en kleine bedrijven hebben behoefte aan digitale oplossingen om verder te kunnen groeien en zoeken naar het meest geschikte aanbod voor hun bedrijfsgrootte", zegt Bernard Charlès (foto), Vice-Chairman en CEO van Dassault Systèmes. "Via 3DEXPERIENCE.WORKS bieden wij hen nu het platformeffect."

"Wij zien de voordelen die het 3DEXPERIENCE-platform veel SOLIDWORKS-gebruikers biedt voor het uitbreiden van hun business", vervolgt Charlès. "Het 3DEXPERIENCE.WORKS-portfolio bevat al DELMIAWORKS voor het digitaliseren van de processen van productiebedrijven. Het overkoepelende 3DEXPERIENCE-platform biedt een volledig geïntegreerd betaalbaar aanbod voor alle processen van deze bedrijfscategorie, dat eenvoudig is te gebruiken en implementeren."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

3D, applicatie