GitHub maakt platform toegankelijker voor developers

19-02-2019 | door: Witold Kepinski

GitHub maakt platform toegankelijker voor developers

GitHub, een platform voor developers, kondigt twee updates aan het platform toegankelijker te maken voor ontwikkelaars. Ten eerste onbeperkte gratis privérepository's en ten tweede een eenvoudiger, uniform Enterprise-aanbod.

GitHub Free bevat nu onbeperkte privé-archivering. Voor het eerst kunnen ontwikkelaars GitHub gratis gebruiken voor hun privéprojecten met maximaal drie medewerkers per repository. Veel ontwikkelaars willen privé-repo's gebruiken om een ??baan aan te vragen, aan een zijproject te werken of iets in het openbaar uit te proberen voordat het openbaar wordt vrijgegeven. Vanaf nu zijn die scenario's en nog veel meer mogelijk op GitHub zonder kosten. Publieke repositories zijn nog steeds gratis (uiteraard geen wijzigingen daar) en omvatten onbeperkte bijdragers.

GitHub Enterprise is het nieuwe verenigde product voor Enterprise Cloud (voorheen GitHub Business Cloud) en Enterprise Server (voorheen GitHub Enterprise). Organisaties die de flexibiliteit willen om GitHub in een cloud of in een zelf-gehoste configuratie te gebruiken, hebben nu toegang tot beide voor één zitplaatsprijs. En met GitHub Connect kunnen deze producten veilig worden gekoppeld, waardoor ze een hybride optie bieden, zodat ontwikkelaars naadloos kunnen werken in beide omgevingen.

GitHub Pro (voorheen GitHub Developer) en GitHub Team zijn ook beschikbaar voor ontwikkelaars en teams die professionele codering en samenwerkingsfuncties nodig hebben. Verder hebben open source-bijdragers nog steeds alles wat ze nodig hebben om samen te werken in openbare repositories, inclusief de gratis versie van GitHub Team.

Terug naar nieuws overzicht
Software