Palo Alto Networks koopt cybersecurity specialist Demisto

20-02-2019 | door: Witold Kepinski

Palo Alto Networks koopt cybersecurity specialist Demisto

Palo Alto Networks koopt security orchestration, automation and response (SOAR) specialist Demisto voor 560 miljoen dollar.

De nieuwe Demisto-leverancier voor beveiliging, orchestratie, automatisering en respons (SOAR) zal de mogelijkheden van Palo Alto Networks om AI te gebruiken en machine learning te gebruiken om belangrijke delen van de beveiligingsactiviteiten van klanten verder te automatiseren, versterken.

De uit Santa Clara afkomstige platformbeveiligingsgigant zei dat de deal een beter gebruik van AI en machine learning biedt om beveiligingsoperaties verder te automatiseren. De geautomatiseerde playbooks van Demista hebben geholpen om waarschuwingen tot 95 procent te reduceren, waardoor beveiligingsteams zich kunnen concentreren op complexere zaken.

"In combinatie met ons toepassingskader, zal Demisto ons helpen onze inzet voor beveiligingsteams te versterken door een platform te bieden dat hogere niveaus van integratie, automatisering en innovatie biedt om succesvolle cyberaanvallen te voorkomen," zo meldt Palesh Alto Networks ceo Nikesh Arora.

Terug naar nieuws overzicht