Datadog koopt AI test platform Madumbo
20-02-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Datadog koopt AI test platform Madumbo

Datadog, aanbieder van een monitoring- en analyseplatform voor moderne cloudomgevingen, heeft de overname aangekondigd van Madumbo, een op AI gebaseerd geautomatiseerd applicatie testing platform.

"We zijn verheugd dat het Madumbo-team zich bij Datadog voegt," zei Olivier Pomel, CEO van Datadog. "Ze hebben een geavanceerd AI-platform gebouwd dat snel kan bepalen of een webtoepassing zich correct gedraagt. We zien dat hun kerntechnologie ons platform versterkt en zich uitstrekt tot veel nieuwe digitale monitoringmogelijkheden voor onze klanten. "

"Lid worden van Datadog en Madumbo's AI-gevoede testtechnologie op zijn platform brengen, is een geweldige kans", zegt Gabriel-James Safar, CEO van Madumbo. "Wij hebben lang geleden Datadog en zijn leiderschap bewonderd en zijn verheugd om de reikwijdte van onze bestaande technologie uit te breiden door nauw te integreren met de andere aanbiedingen van Datadog."

Het Madumbo-team is toegetreden tot het R & D-kantoor van Datadog Parijs en werkt momenteel aan nieuwe producten die later dit jaar zullen worden aangekondigd.

 

Terug naar nieuws overzicht