Wouter Hoeffnagel - 20 februari 2019

Arrow Electronics levert Premium Support aan Microsoft Cloud Service Providers

Arrow Electronics levert Premium Support aan Microsoft Cloud Service Providers image

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics gaat ondersteunende diensten leveren voor de Microsoft-cloud. Het bedrijf biedt een uitgebreid serviceportfolio met technologieën van onder meer Microsoft. Dit portfolio is gebaseerd op wereldwijde ‘best practices’ en stelt managed service providers en klanten in staat hun traditionele bedrijfsmodellen te transformeren richting cloudadoptie.

Klanten kunnen uit twee premium support-modellen kiezen, waarbij ze van ondersteuning gebruik kunnen maken en daarnaast hun eigen diensten kunnen uitbreiden, of die rechtstreeks aan eindgebruikers aanbieden. Elk pakket is gebaseerd op drie kenmerken:

  • Deskundige ondersteuning: Snelle toegang tot de multidisciplinaire ondersteuningsteams van Arrow.
  • Proactieve diensten: Ontworpen om volledige projectondersteuning te bieden – van de start van het project tot de implementatie, en inclusief specifieke ondersteuning voor het go-live-moment.
  • Partner-enablement: Toegang tot customer success managers die kunnen helpen bij het integreren van cloudelementen in het verkoopproces en het eindproduct, en het implementeren van strategieën om de cloudadoptie te verhogen.

Een gedetailleerde lijst van de diensten is hier beschikbaar.

Ondersteuning bij cloudtransitie

“Voortbordurend op onze uitgebreide samenwerking met Microsoft, zijn we zeer verheugd dat we ons aanbod naar een hoger niveau kunnen tillen door premium value-added services voor de Microsoft-cloud aan te kunnen bieden. Daarmee bouwen we voort op een uitgebreide samenwerking met Microsoft”, aldus Bart van Rheenen (foto), managing director van Arrow ECS in de Benelux. Van Rheenen wijst erop dat het gecombineerde aanbod spelers in het kanaal helpt die bezig zijn met hun cloudtransitie, ongeacht in welke fase ze zich bevinden.

Abdi Elmi, indirect channel lead voor West-Europa bij Microsoft: “Het kanaal heeft een duidelijke kans om zakelijk te groeien met cloud-, IoT-, artificial intelligence-oplossingen en diensten. Arrow zet zijn klanten op de voorgrond, met de verkoop en marketing van Microsoft-cloudoplossingen op basis van uitgebreide value-add diensten, toegewijde teams en kennis. De premium support-diensten tillen het Arrow- en Microsoft-aanbod naar een hoger niveau en zijn een overtuigende reden voor klanten om over te stappen naar de cloud.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!