Eerste Insight MVO-rapport beschikbaar
21-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Eerste Insight MVO-rapport beschikbaar

Insight, IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen op het gebied van hard- en software, publiceert haar eerste Insight MVO-rapport, waarmee het bedrijf zijn positie als maatschappelijk verantwoorde organisatie wil versterken. Dit in navolging van de toetreding tot de Global Compact en Responsible Business Alliance van de Verenigde Naties in 2018, waarbij Insight toezegging deed om bedrijven te helpen hun IT-behoeften op intelligente en verantwoordelijke wijze te beheren.

"In onze bedrijfswaarden ‘Hunger, Heart and Harmony’ komt onze wens om van de wereld een betere plek te maken tot uitdrukking. We doen dit door betekenisvolle verbindingen te realiseren tussen mensen door middel van technologie", zegt Ken Lamneck, CEO van Insight. "Dankzij ons volledige aanbod aan technologische oplossingen zijn wij in staat klanten te helpen de waarde van wat ze doen te vergroten, zodat ze op hun beurt betere producten en diensten kunnen ontwikkelen."

Ondersteunen bij digitaal innoveren

Insight meldt dat haar focus op maatschappelijk verantwoord voortkomt uit de behoefte om bedrijven te helpen efficiënt te functioneren en hen tegelijkertijd verder te helpen om digitaal te innoveren. Dit omvat het optimaliseren van de IT supply chain via effectieve en geautomatiseerde werkwijzen; door werkzaamheden te laten verlopen via intelligente publieke en private cloudoplossingen en datacentra; en het personeel onderling te verbinden via moderne werkplekoplossingen die hen in staat stellen hun volledige potentieel te benutten.

"Technologie opent nieuwe deuren naar innovatieve ideeën, brengt mensen dichter bij elkaar en stelt ons in staat slimmer te werken. Slim gebruik van IT betekent ook dat we het milieu minder belasten. Onze activiteiten rondom lifecycle- en inkoopmanagement stellen bedrijven in staat om hun activiteiten te stroomlijnen en op verantwoorde wijze te groeien", zegt Wolfgang Ebermann, president Insight EMEA.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

mvo