Zyxel breidt salesteam uit met Gerard Duineveld

21-02-2019 | door: Redactie

Zyxel breidt salesteam uit met Gerard Duineveld

Zyxel Communications heeft Gerard Duineveld aangesteld als Sales Representative Benelux. Eerder werkte hij onder meer voor KPN en Vodafone en heeft ruime expertise op het gebied van netwerken en telecom. Bij Zyxel gaat hij zich bezighouden met business development en het ondersteunen van de value-added resellers van het bedrijf.

Zyxel groeit gestaag en heeft afgelopen jaar een nieuw partnerprogramma ZAP geïntroduceerd. Om meer value-added resellers te laten aansluiten en hen vervolgens te begeleiden is Gerard Duineveld aangenomen. Zijn speerpunten worden business development en het proactief met kennis en kunde ondersteunen van resellers.

Duineveld heeft met name een achtergrond in de telecomindustrie. Hij werkte onder meer bij KPN en Vodafone waar hij ervaring opdeed als sales-specialist.

Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux: “Gerard is een welkome uitbreiding van ons salesteam, juist nu we vol gaan inzetten op ons partnerprogramma ZAP. Hij is ambitieus en heeft een uitgebreide staat van dienst. Zijn ervaring zal ons goed van pas komen.”

In zijn nieuwe functie als Sales Representative Benelux wil Duineveld zich vooral focussen op het leveren van goede ondersteuning qua kennis en kunde aan resellers, zodat zij hun werk optimaal kunnen doen. Duineveld schetst een voorbeeld: “Zyxel heeft net een nieuwe firewall, de ATP800, gelanceerd. Beveiligingsproblemen spelen zich soms af in een grijs gebied. Deze nieuwe firewall wordt vanuit de cloud aangestuurd en daarom kan een beveiligingsprobleem dat door één firewall bij een klant gesignaleerd ook bij alle andere ATP-firewalls geadresseerd worden. Deze firewalls krijgen hiervoor in één keer een update vanuit de cloud. Dit is relevante informatie voor resellers en deze kennis delen we dan ook graag met hen.”

Terug naar nieuws overzicht