Ipswitch tekent distributiecontract met Infinigate

21-02-2019 | door: Redactie

Ipswitch tekent distributiecontract met Infinigate

Ipswitch, producent van Secure File Transfer en Network Management software heeft een samenwerking bekend gemaakt met distributeur Infinigate, een toonaangevende Value Added Distributeur (VAD) van IT Security oplossingen in Europa.

“Wij zijn enthousiast dat het bereik van ons portfolio, met daarin krachtige IT managementoplossingen die 24/7 performance leveren in de cloud, virtueel en in netwerk omgevingen , wordt vergroot in de BeNeLux,” zegt Sebastien Roques, Sales Director EMEA at Ipswitch. “Infinigate is al een aantal jaar een succesvolle partner van Ipswitch in Europa en wij willen graag deze synergie voortzetten in de BeNeLux.”

Resellers in de BeNeLux hebben nu de mogelijkheid tot aanschaf van MOVEit en WS_FTP voor secure file transfer en WhatsUp Gold voor netwerk monitoring van Ipswitch. “De Infinigate groep is verheugd de samenwerking met Ipswitch uit te breiden in de BeNeLux regio en de IT Security oplossingen van Ipswitch aan te bieden aan onze partners,” zegt Rob Westerhoff, Managing Director van Infinigate NL. “ Vooral de technische expertise en ondersteuning die wij kunnen geven voor de producten van Ipswitch, gaat belangrijk zijn voor onze partners.”

WhatsUp Gold is een complete, krachtige en gebruiksvriendelijke netwerk monitoringoplossing, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een lage TCO voor zowel het budget als de tijd voor het beheren ervan. WhatsUp Gold 2018 is uitgekomen met grote verbeteringen, zoals performance monitoring voor Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure Cloud, Meraki Cloud Managed Wireless Systems en Dell Compellent opslag apparaten. De klanten van Ipswitch hebben een overzichtelijk dashboard en een interactieve kaart die  inzicht geeft in de status en prestaties van het netwerk, servers, opslag apparaten en applicaties in de cloud en on-premises met één netwerk interface.

MOVEit wordt wereldwijd gebruikt door duizenden organisaties om de activiteiten van bedrijfskritische  bestanden te beveiligen, te traceren en te controleren. MOVEit 2018 richt zich op de noodzaak voor een verbeterde beveiliging bij het delen van gevoelige data. MOVEit 2018 is voorzien van Secure Folder Sharing en een overzichtelijke desktop client, waardoor IT teams op een veilige, inzichtelijke en gemakkelijke manier bestanden kunnen delen met meerdere eindgebruikers wat in overeenstemming is met het security beleid en audits.

Duizenden IT teams vertrouwen op de WS_FTP Server software van Ipswitch vanwege zijn eersteklas features die nodig zijn om op een veilige en betrouwbare manier bedrijfskritische data te delen. WS_FTP server geeft de flexibiliteit om een efficiënt en aanpasbaar proces te maken om bestanden te delen om aan specifieke behoeften van organisaties te voldoen.

Terug naar nieuws overzicht
Software