Witold Kepinski - 22 februari 2019

Viperty wil consultancy wereld op zijn kop zetten

Consultancy moet anders in 2019. Daarom is Viperty opgericht: een startup die de traditionele consultancy-wereld op zijn kop wil zetten. De visie: elke organisatie heeft recht op ‘on demand’ ondersteuning bij bedrijfsvraagstukken zonder kostbare en langdradige trajecten. “Met onze dienstverlening willen wij organisaties helpen en inspireren zodat zij hun ambities verwezenlijken. Wij noemen dat Viperizen”, zeggen Alex Pullens en Jos van Capelleveen, founders van Viperty.

De business is volgens de twee ondernemers tegenwoordig hyper-dynamisch. Klanten verwachten steeds meer flexibiliteit en willen sneller geholpen worden. Waarom zou dat niet voor IT Consultancy en breder bedrijfsadvies gelden, vroegen Alex Pullens en Jos van Capelleveen zich af. Beiden hebben een jarenlange achtergrond in het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij organisaties in het MKB en de grootzakelijke markt.

Consultancy, maar dan anders

Met Viperty willen de founders het daarom compleet anders doen: Next Level Consultancy beschikbaar maken voor elke organisatie met uiteenlopende vraagstukken. De consultancy van Viperty kan variëren van ERP-implementaties tot ondersteuning bij change management, marketing-, Finance of HRM-vraagstukken. Maar dan zonder de langdurige, kostbare contracten met logge, inflexibele firma’s. Maar wat vooral belangrijk is: bedrijfsadvies op het moment dat de business owner of CIO daar behoefte aan heeft.

.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!