Witold Kepinski - 21 februari 2019

Veeam benoemd It2grow tot VASP

Veeam benoemd It2grow tot VASP image

It2grow is benoemd tot Veeam Accredited Service Partner (VASP). Die status is een erkenning van de uitgebreide kennis en ervaring van de Veeam consultants en architecten bij it2grow. Er komen geen VASP benoemingen meer bij in Nederland.

Veeam levert oplossingen om virtuele IT-infrastructuren en IT-systemen continu beschikbaar en bereikbaar te houden. It2grow verzorgt voor verschillende distributeurs en veeam resellers de implementatie van Veeam in complexe ICT omgevingen. Hiervoor heeft it2grow haar Veeam dienstverlening omschreven in standaard diensten (www.it2grow.nl/vasp).

It2grow is de afgelopen jaren meermaals in de prijzen gevallen als Partner van het jaar en winnaar van de Customer Choice award van Veeam.

Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux bij Veeam: “it2grow is een betrouwbare speler in het kanaal en staat bekend om de zorgvuldige werkwijze en kennisrijke specialisten waarmee het plezierig samenwerken is. Dankzij deze partnerstatus kunnen we nog nauwer samen optrekken en de klanten ondersteunen bij het doorgroeien naar complete Data Management oplossingen.”

Patrick Louwe, directeur van it2grow: “Veeam is voor ons de belangrijkste speler in het virtualiseren van infrastructuren met VMware. Wij werken al jaren samen en hebben in die tijd het aantal certificeringen van onze architecten en consultants uitgebreid. Dat is belangrijk, want wij werken aan de meest complexe ICT infrastructuren. Omdat wij al veel voor andere resellers en distributeurs implementaties verrichtten, is deze status de logische volgende stap in onze intensieve samenwerking.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!