Eerste CloudLunch op 8 maart 2019
23-02-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Eerste CloudLunch op 8 maart 2019

Op vrijdag 8 maart vindt in Bistro Belle in Oud Zuilen tussen 12.00 en 15.00 uur de eerste Cloudlunch plaats.CloudLunch is een nieuw netwerk initiatief waarbij, tijdens een informele lunch, het delen van informatie en kennis rondom Cloud centraal staat.

CloudLunch is een nieuw kennis en netwerk platform voor Cloud eigenaren, managers en professionals. Je kunt meedoen in onze twee maandelijkse lunch en netwerken met peers uit de industrie. Goed eten en drinken, kennis delen, inspiratie opdoen, leren van je mede-ondernemers uit de markt. Tijdens de CloudLunch kun je op informele wijze informatie met elkaar delen over de continue innovatie binnen en buiten de branche. Gericht op fun & future. Kijk op www.cloudlunch.nl

De eerste CloudLunch wordt mede mogelijk gemaakt door Fuze als hoofdsponsor en IBM. CloudLunch wordt mogelijk gemaakt door initiatiefnemers Thijs van Hofwegen (Force 21) en Martijn van Zoeren (Cloud 41). Dutch IT-channel is mediapartner.

CloudLunch is gebaseerd op het concept en het succes van de 'Carrier Lunch' in Zwitserland. Ruim 16 jaar lang is dit een succesvol netwerk dat op drie locaties in Zwitserland verschillende doelgroepen met elkaar verbindt.

CloudLunch Community – Waarom?

Er is behoefte aan een onafhankelijk platform voor cloud- providers, klanten, geïnteresseerden, waarbij het sociale aspect in combinatie met het delen van kennis en ervaring en inspiratie centraal staan. Cloud is het buzz woord en alle ontwikkelingen die daarmee in verband staan hebben een plek tijdens de CloudLunch.

No strings attached – niks moet en alles mag

Tijdens CloudLunch zijn we gericht op snel veranderende wereld van Cloud, onafhankelijk van leverancier, doelgroep of kennisniveau. Relevante informatie over de toekomst, de laatste ontwikkelingen, met iedere keer inspirerende en vernieuwde sprekers vanuit o.a. Innovatie, Technologie, Marketing, Sales, de Arbeidsmarkt,

Save the Date: volgende CloudLunch op 18 april

De tweede editie van Cloudlunch vindt plaats op 18 april en wordt georganiseerd met een inhoudelijke presentatie verzorgd door Dutch IT-channel en Smart Profile. De lunch vindt plaats vanaf 12.00 uur in Bistro Belle, Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen.

Meld je nu aan op www.cloudlunch.nl

Terug naar nieuws overzicht
Cloud