Wouter Hoeffnagel - 26 februari 2019

NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren samenwerking

NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren samenwerking image

NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren hun samenwerking op de Nederlandse markt. De samenwerking stelt de partijen beter in staat in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en kansen die de markt biedt voor zakelijke ICT oplossingen en dienstverlening.

Koning & Hartman is al jaren servicepartner van verschillende leveranciers van communicatieoplossingen waaronder NEC in Nederland. Koning & Hartman verleent hierbij service aan zakelijke klanten van NEC en NEC business partners zoals KPN. De jarenlange samenwerking en goede vertrouwensband tussen de beide organisaties heeft nu geleid tot versteviging van de commerciële samenwerking die de levering van nieuwe UC&C en IT oplossingen en service van bestaande bedrijfstelecommunicatiesystemen bestendigt en uitbreidt. Met dit vernieuwde partnership willen de partijen bestaande en nieuwe klanten een hoogwaardige en toekomstvaste ondersteuning van hun on-premise, cloud of hybride bedrijfscommunicatieoplossingen bieden.

Totaal ICT-aanbod

"Met een steeds belangrijkere rol voor data en IT in de totale netwerk- en communicatieoplossingen, is NEC met haar krachtige en brede portfolio bij uitstek geschikt om organisaties te ondersteunen bij de digitale transformatie die de hedendaagse markt kenmerkt", stelt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. "De High Availability systemen en software van NEC sluiten goed aan op onze Mission Critical Communications en Wireless Connectivity diensten die we aan onze klanten leveren."

Dankzij het portfolio van NEC kan Koning & Hartmen een totaalaanbieder zijn op het gebied van ICT en haar klanten beter begeleiden bij het realiseren van een Smart Enterprise. Zo kunnen klanten met de servers, software, data opslagsystemen en datacenter-oplossingen de efficiency, klantgerichtheid en concurrentiekracht van hun bedrijfsvoering verhogen, stelt Coene.

“De kennis en ervaring van Koning & Hartman met betrekking tot onze NEC VoIP platformen, UC&C applicaties, Contact Centers en Mobility oplossingen, waaronder Vast/Mobiel integratie, Private GSM/3G en SIP DECT, zijn van onschatbare waarde” licht Paul Kievit, President NEC Enterprise Solutions EMEA, toe. De samenwerking helpt klanten volgens Kievit de continuïteit in hun mission critical bedrijfsprocessen te bewaken.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!