Samsung lanceert Galaxy A50 smartphone voor middensegment

Samsung lanceert Galaxy A50 smartphone voor middensegment

Samsung lanceert Galaxy A50 smartphone voor middensegment

26-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung lanceert Galaxy A50 smartphone voor middensegment

Samsung introduceert de Galaxy A50, een nieuwe smartphone waarmee het bedrijf zich op het middensegment richt. Het apparaat is voorzien van een premium camera, een snel oplaadbare batterij en een Infinity-U-display. Met de Galaxy A-serie heb je toegang tot het Galaxy-ecosysteem en diensten, zoals Samsung Health, Bixby en meer.

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland: “De manier waarop mensen met elkaar samenwerken en ervaringen uitwisselen verandert. En hun smartphone moet dat kunnen bijhouden. Onze nieuwe Galaxy A-serie verbetert de essentiële features voor interactie in real-time en sluit zo aan op de veranderende behoeften.”

Drievoudige camera's

De Galaxy A50 is voorzien van een drievoudig camerasysteem met Ultra Wide lens. De camera is voorzien van een 'intelligent switch', die adviseert wanneer je het best de Wide Shot modus kunt gebruiken. De 25 MP hoofdcamera maakt kleurrijke beelden in helder daglicht. Maar ook in het donker maakt de innovatieve lens heldere foto’s, door meer licht te vangen en ruis te verminderen. De hoofdcamera kan worden gecombineerd met de dieptelens voor Live Focus, waarmee gebruikers precies kunnen kiezen wat zij willen accentueren.

AI Camera helpt je bij het vastleggen van mooie momenten met Scene Optimizer. Deze functie herkent en optimaliseert 20 fotomomenten. Flaw Detection helpt de kwaliteit van portretfoto's te verbeteren. Met Bixby Vision gebruikt de camera AI om online te shoppen, teksten te vertalen of online de informatie te vinden die je nodig hebt. Selfie Focus helpt gebruikers selfies te maken en hierbij achtergronddetails subtiel te vervagen.

De Galaxy A50 is voorzien van een vingerafdrukscanner, waarmee het apparaat zonder toegangscode kan worden ontgrendeld. De smartphone heeft een slank ontwerp met afgeronde vormen dat comfortabel in de hand ligt. De Galaxy A50 is vanaf medio maart beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en koraal voor een verkoopadviesprijs van € 349,-.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility