Wouter Hoeffnagel - 01 maart 2019

TTS Technology To Serve gaat strategisch partnership aan met Philips VitalHealth

Declaratiespecialist TTS Technology To Serve kondigt een nauwe samenwerking en strategisch partnership met Philips VitalHealth aan. Het partnership is gebaseerd op een gedeeld streven om de volgende generatie zorgplatforms in de VV&T-markt te zetten. Dat wordt enerzijds gerealiseerd door de bijdrage van de experts van TTS aan het zorgplatform van Philips VitalHealth en anderzijds door de integratie van het zorgplatform met Care2Declare, de declaratieoplossing van TTS.

TTS Technology To Serve gelooft in een best-of-breedstrategie: elke zorgorganisatie heeft een unieke manier van werken en daarom specifieke eisen als het gaat om ondersteunende software. Alleen geïntegreerde best-of-breedoplossingen kunnen daarom volgens TTS voldoen aan die wens. Vanuit die overtuiging is het partnership tussen TTS Technology To Serve en Philips VitalHealth ontstaan.

Ruim 25 jaar ervaring

"Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de VV&T-markt en specialiseren in zorgverantwoording en -declaratie, waardoor wij dé best-of-breedoplossing op dit gebied bieden. Onze partners geloven in doen waar je goed in bent en processen die niet bij die kern horen, overdragen aan andere experts. We zoeken daarbij naar synergie: door de handen ineen te slaan, ontstaat meer dan de som van twee delen", vertelt Bas van Nieuwkerk, CEO van TTS Technology To Serve.

"We zijn dan ook trots dat we zo’n partner hebben gevonden in Philips VitalHealth. Zorginstellingen in de VV&T krijgen met Philips VitalHealth eindelijk de innovatieve softwareleverancier die ze verdienen. Deze partner investeert in serieuze oplossingen die administratieve taken verminderen én toekomstbestendig zijn door integraties met bijvoorbeeld domotica en wearables. Door de naadloze integratie met Care2Declare ontstaat het 'volgende generatie' zorgplatform", aldus Van Nieuwkerk.

Concrete samenwerking

De samenwerking is opgebouwd uit twee componenten: ten eerste levert TTS de kennis en kunde over de VV&T en bijbehorende zorgadministratieprocessen aan Philips VitalHealth. Zo kan het zorgplatform verder toegespitst worden op deze markt. Ten tweede wordt Care2Declare geïntegreerd, zodat de opgeslagen zorgadministratie direct en correct kan worden ingediend bij de financierder, of het nu een gemeente of zorgverzekeraar is.

De komende maanden wordt de roadmap van de ontwikkeling van Philips VitalHealth en de integratie verder ontwikkeld. Zo ontstaat de volgende generatie best-of-breedoplossing voor de VV&T en zijn zorginstellingen verzekerd van een naadloos, veilig zorgadministratieproces, waarin zorgadministrateur, -professional en cliënt centraal staan.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!