Sharp visuele oplossingen beschikbaar via open Icecat catalogus

28-02-2019 | door: Witold Kepinski

Sharp visuele oplossingen beschikbaar via open Icecat catalogus

Sharp, speler in professionele displays voor digital signage tot interactieve displays gaat haar productinformatie beschikbaar maken via de open catalogus van Icecat.

De vraag vanuit het PRO AV kanaal naar het automatiseren van productinformatie neemt toe, het verwerken hiervan gebeurt nog veel handmatig. Het automatiseren van productinformatie biedt vele voordelen en heeft een positieve invloed op het accuraat en up-to-date houden van inkoop- en verkoopsystemen maar ook voor het web.

"Door onze producten beschikbaar te maken in de open catalogus van Icecat bieden wij een platform aan onze partners om op een eenvoudige manier onze productinformatie te downloaden in haar systemen. Hierdoor kunnen onze partners eenvoudig en compleet onze productinformatie aanbieden", aldus John Spelbos van Sharp.

"We zien dat in de PRO AV markt nog vaak op een traditionele manier wordt omgegaan met het verwerken van informatie. Prijslijsten worden overgetypt en websites van merken worden bezocht om daar handmatig informatie te downloaden. We zien dat steeds meer PRO AV merken hun productinformatie beschikbaar maken via Icecat en dat behoefte van automatiseren in de PRO AV markt toeneemt" aldus René Rozendal van Icecat.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware