BCM gaat partnership aan met BCM+

28-02-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BCM gaat partnership aan met BCM+

BCM heeft een partnership overeenkomst getekend met BCM+. Daarmee onderstreept het bedrijf haar visie op het totaalpakket voor de bedrijfscontinuïteit voor het MKB, MKB+ en overheidsinstellingen.

BCM+ analyseert, adviseert en traint bedrijven bij het op orde stellen van de vereisten voor een gedegen Business Continuity Management System, conform ISO 22301. BCM biedt het MKB, MKB+ en overheidsinstellingen de ondersteuning en kantoorruimte om bij calamiteiten hun financiële- en reputatieschade te minimaliseren. Samen ontzorgen zij bedrijven in een totaal pakket voor het beperken van de bedrijfsrisico’s.

Joël Stolk, accountmanager BCM: “We zijn heel blij met onze samenwerking met BCM+. Veel bedrijven worden door de vraag vanuit hun klanten gedwongen zich ISO te certificeren. Maar om als bedrijf zo’n certificering te krijgen moet er veel op orde zijn, vaak veel meer dan bedrijven denken. BCM+ helpt bedrijven bij alles op orde te brengen zodat zij de gewenste certificering eenvoudig(er) binnen halen. We kunnen onze klanten nu een compleet pakket aanbieden voor hun bedrijfscontinuïteit. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten.”

Gert Kogenhop, directeur BCM+: “Eindelijk is er een organisatie die zich specifiek richt op het MKB met fantastische oplossingen en ondersteuning voor bedrijven in dit segment die bedrijfscontinuïteit serieus nemen en hier mee aan de slag willen. Het is ook bewonderingswaardig dat onderkend wordt dat men dat niet alleen kan en zich omringd met specialisten op de verschillende vakgebieden en expertises. De samenwerking met BCM van PTI is dan ook een ‘no brainer’ voor mij. Samen met de andere partners kunnen we enorme toegevoegde waarde creëren voor het MKB”

Terug naar nieuws overzicht