BPSolutions benoemd tot Solution Partner van SUSE

Marijn de Vos

BPSolutions benoemd tot Solution Partner van SUSE

Mark de Groot

28-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

BPSolutions benoemd tot Solution Partner van SUSE

Enterprise opensource infrastructuuroplossingenleverancier SUSE benoemt BPSolutions tot eerste Solution Partner in Nederland. Hiermee is BPSolutions één van de tien SUSE Solution Partners in Europa.

Solution Partner is het hoogste niveau in het SUSE Partner Programma. Solution Partners begrijpen hoe de huidige markt in elkaar zit. Daarnaast beschikken zij over de verregaande technische expertise die nodig is voor de implementatie en support van oplossingen die altijd beschikbaar moeten zijn en hoge prestaties moeten leveren. Als tegenprestatie voor het commitment en de investering in kennis van SUSE oplossingen, profiteren SUSE Solution Partners van dealregistratie en ondersteuning bij mogelijke nieuwe deals, van campagnes en van andere initiatieven, die hen een duidelijk concurrentievoordeel geven.

Bedrijfsprocessen slimmer maken

BPSolutions helpt organisaties flexibeler te worden met cloud en bedrijfsprocessen slimmer te maken met Data Analytics. Door de IT van organisaties op deze manier in te richten, kan IT een meer sturende kracht worden in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

SUSE is leverancier van een Linux-distributie en levert daarnaast onder andere een schaalbare enterprise software-defined storageoplossing gebaseerd op Ceph.

'Bewezen track record'

Marijn de Vos, Directeur SUSE Nederland: "BPSolutions heeft een in de praktijk bewezen track record als het gaat om leveren en ondersteunen van opensource oplossingen en innovaties bij klanten. Het bedrijf investeert al jaren in kennis en kunde van opensource technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat BPSolutions als SUSE Solution Partner klanten zal blijven helpen bij het leveren van innovatie en toegevoegde waarde op basis van SUSE technologie."

"Bij SUSE beschouwen we onszelf als de ‘open, opensource organisatie’ omdat we onze klanten niet in een bepaalde stack insluiten. Wij zijn van mening dat open source echt open moet zijn, en deze gedachte vertaalt zich in de manier waarop wij samenwerken met organisaties zoals BPSolutions."

'Logische stap'

"SUSE en BPSolutions staan allebei voor open source en de waarde en innovatie die opensource technologie gebruikers biedt. De nauwe samenwerking met SUSE op het gebied van nieuwe technische oplossingen maakte de deelname aan SUSE’s Partner Programma een logische stap. Het programma zorgt ervoor dat onze prestaties op de oplossingsgebieden SUSE for SAP, SUSE Enterprise Linux, SUSE Enterprise Storage en SUSE Manager gemeten en beloond konden worden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot onze Solution Partner accreditatie", zegt Mark de Groot, Algemeen Directeur BPSolutions.

"Wij zijn erg tevreden over de executive support van het management van SUSE. Het bereiken van de status van Solution Partner betekent dat we niet alleen qua technologie gecertificeerd zijn, maar dat we ook actief deel uitmaken van SUSE’s Go-to-Market strategie. We zien nu al mogelijkheden voor gezamenlijke deals die zullen zorgen voor betere resultaten bij onze klanten."

Partner worden

Bedrijven die SUSE Partner willen worden, vinden meer over de voordelen van een partnerstatus op de SUSE website.

Terug naar nieuws overzicht