Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-03-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Vendors tonen innovaties op Mobile World Congress (video)

Op het Mobile World Congress (MWC) 2019 in Barcelona worden tal van innovaties getoond. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met enkele leveranciers. Met Bill Avey ( HP Inc) over het vernieuwde Device as a Service (DaaS) aanbod. Met Matt Cooke (Sophos) over zijn security technologie in combinatie met Microsoft Intune. Met Gerben van Walt Meijer (Samsung) sprak HP van Tilburg over de nieuwe devices. Met Helmut Reisinger (Orange Business Services) over de trends en diensten. Met Branislav Orlik (ESET) werd gesproken over een nieuwe security oplossing voor de smart home.

Het MWC is met ruim 120.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de telecommunicatie industrie.

Overheden en bedrijfsleven vanuit de hele wereld komen samen om ontwikkelingen binnen de telecommunicatiesector te bespreken, nieuwe producten en diensten te demonstreren en uiteenlopende toepassingen van connectiviteit en cyberveiligheid te bespreken.

Terug naar video overzicht
Security