Witold Kepinski - 01 maart 2019

Rackspace en Pure Storage bieden samen cloud block storage

Rackspace en Pure Storage bieden samen cloud block storage image

Rackspace en Pure Storage ondersteunen hybride cloudomgevingen van klanten met de lancering van de nieuwe Ultra-Fast Performance Rackspace Block Storage-oplossing. Door deze samenwerking is Rackspace een groot lid als wereldwijde Managed Service Provider binnen het Pure Partner programma.

De Ultra-Fast Performance Rackspace Block Storage-oplossing biedt klanten snelle toegang tot hun storage, hybrid-cloudconnectiviteit en lage latency voor workloads waarbij de prestaties niet in het gedrang kunnen komen. Klanten kunnen van dit aanbod gebruikmaken tijdens hun reis op de cloud om uitgebreide gegevensportabiliteit op meerdere platforms te krijgen en producten sneller op de markt te brengen. Dit aanbod bevordert de strategie van Rackspace om klanten te helpen bij het overstappen naar de cloud en hun IT-investering te maximaliseren door hen in staat te stellen missiekritieke werklasten naadloos te migreren, zoals eCommerce, databases, noodherstel, kunstmatige intelligentie, machine learning en Internet of Things op de infrastructuur van Rackspace,

De nieuwe Ultra-Fast Performance Rackspace Block Storage-oplossing helpt klanten verschillende uitdagingen op het gebied van gegevensopslag aan te pakken door belangrijke functies en voordelen te bieden, waaronder:

Hybride-cloud-transformatie: met dit aanbod helpt Rackspace klanten met het migreren, beveiligen en optimaliseren van hun hybride cloudomgevingen met onbevooroordeelde expertise, terwijl ze Fanatical Experience bieden.

Beveiliging op bedrijfsniveau : Pure Storage's Purity-werkomgeving beveiligt gegevens volgens de hoogste normen, waardoor klanten gerustgesteld kunnen worden dat hun gegevens zich bevinden bij een vertrouwde partner met technologie van wereldklasse.

De nieuwe Ultra-Fast Performance Rackspace Block Storage-oplossing is nu beschikbaar voor klanten in de VS, het VK en APAC.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!