VMware Essential PKS voor gebruik upstream Kubernetes

01-03-2019 | door: Witold Kepinski

VMware Essential PKS voor gebruik upstream Kubernetes

VMware biedt Essential PKS als een modulaire manier om upstream-Kubernetes te verbruiken. VMware wil zich hiermee onderscheiden als leidende enabler van Kubernetes container en cloud native toepassingen. VMware levert al PKS (een gezamenlijke oplossing van VMware en Pivotal). Dit Kubernetes-portfolio, dat zowel on-premise als in de cloud kan worden geïmplementeerd. PKS stelt organisaties in staat Kubernetes te bedienen en hun moderne applicaties op een cloud-agnostische manier te gebruiken.

VMware Essential PKS is een modulaire benadering van cloud native toepassingen In overeenstemming met zijn naam, omvat het eenvoudige upstream Kubernetes toepassingen, referentie-architecturen om ontwerpbeslissingen te informeren, en deskundige ondersteuning om proactief de beheerder te begeleiden door upgrades of onderhoud en reactief problemen op te lossen indien nodig.

VMware introduceerde eerder Enterprise PKS als een strak verpakte manier om Kubernetes te consumeren. Verder lanceerde het een bètaversie van VMware Cloud PKS, een SaaS-gebaseerde Kubernetes-service dat is gecmobineerd met de technologie van het overgenomen Heptio. De producten en expertise van Heptio helpen organisaties bij het inzetten en operationaliseren van Kubernetes.

Lees meer in de VMware blog.

Terug naar nieuws overzicht