Witold Kepinski - 04 maart 2019

Energie Beheer Nederland kiest opnieuw voor Pink Elephant

Energie Beheer Nederland (EBN) kiest opnieuw voor Pink Elephant als partner voor de levering van kantoorautomatisering en infrastructuur.

Naast een schaalbare werkplek gebaseerd op Microsoft technologie, zal Pink Elephant EBN ook verhuizen naar een nieuwe datacenterpartner. De nieuwe werkplek, gekoppeld aan een veilige en toekomst vaste Infrastructuur, biedt EBN een stabiele, snelle en efficiënte werkplek voor de huidige situatie maar is tegelijktijdig een schaalbare basis voor toekomstige ontwikkelingen, aldus EBN.

De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar, met opties tot verlenging. Pink Elephant heeft de afgelopen 8 jaar ook al de kantoorautomatisering en infrastructuur voor EBN verzorgd.

EBN is eigendom van de Nederlandse staat en voert een deel van het klimaat- en energiebeleid van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat uit. EBN maakt de komende jaren een transitie door van investeerder en kennispartner in olie en gas naar ook een drijvende kracht op het gebied van duurzamere energie. Dit zal gepaard gaan met een uitbreiding van de organisatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!