Directiewissel bij Simac Masic

05-03-2019 | door: Witold Kepinski

Directiewissel bij Simac Masic

Per 1 januari 2019 is de aansturing bij Simac Masic bv (voorheen Simac Masic & TSS bv) veranderd. Na vijfentwintig jaar geeft de huidig directeur Marc de Regt het stokje over aan Ivo de Rooij.

Simac Masic is binnen de Simac-organisatie al tientallen jaren gespecialiseerd in turn-key machinebouwprojecten in industriële productieomgevingen. Ook het assembleren van hoogwaardige sub-componenten en het wereldwijd leveren van test- en productieapparatuur en service aan klanten in de hightech industrie, behoren tot de kerntaken.

Gedurende vijfentwintig jaar gaf Marc de Regt op een betrokken en kundige manier leiding aan het veelzijdige bedrijf. Hij kijkt tevreden terug en tegelijkertijd vooruit. “Simac Masic is financieel gezond en staat er in meerdere opzichten goed voor. Na 25 jaar vervullen van de directierol vind ik het gepast dat een nieuwe generatie management zijn intrede doet”, aldus Marc.

Ivo de Rooij is per 1 januari 2019 aangesteld als managing director van Simac Masic bv. Ivo werkt nu twee jaar bij Simac Masic. Hij was eerder ruim 20 jaar werkzaam bij Simac Electronics bv, een andere succesvolle Simac-werkmaatschappij.

“Het team van Simac Masic laat hoogwaardige technologie werken voor klanten,” zegt Ivo. “Zo realiseren we visuele inspectiemachines voor de farmaceutische industrie, die internationaal worden beschouwd als de absolute top van het segment. De laatste jaren hebben we flink gebouwd aan klantrelaties op dit vlak en aan onze productie-, distributie- en service-activiteiten. Zo is er een stevige basis voor verder succes en kijken we met vertrouwen en nieuwsgierigheid uit naar de toekomst.”

Terug naar nieuws overzicht